Älykkäät ratkaisut naisyrittäjyyden tukemisessa -aloitustilaisuus 25.2. klo 13-15

Älykkäät ratkaisut naisyrittäjyyden tukemisessa -aloitustilaisuus 25.2. klo 13-15

25.02.2021 13:00Teamsin välityksellä

Älykkäät ratkaisut naisyrittäjyyden tukemisessa -aloitustilaisuudessa sukelletaan älykkäiden ratkaisuiden maailmaan hakien perustietoa niiden mahdollisuuksista liiketoiminnassa samalla verkostoituen Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan naisyrittäjien kesken. Älykkäisiin ratkaisuihin tutustutaan myös kahden yritysesimerkin käytännönkokemusten kautta.

Tämä on innostava aloitus Koodeja Naisyrittäjyyteen -hankkeen valmennustilaisuuksille. Valmennustilaisuuksista kerrotaan aloitustilaisuudessa enemmän.
Valmennustilaisuudet ovat matalan kynnyksen koulutuksia, joissa on tarkoitus käsitellä erilaisia älykkäitä ratkaisuja ja niiden työkaluja konkreettisella ja havainnollistavalla tavalla, jotta osallistuvat naisyrittäjät voivat soveltaa oppimaansa omaan yritystoimintaan. Tilaisuudet on tarkoitettu kainuulaisille ja pohjois-pohjanmaalaisille naisyrittäjille.

Kuitenkin ensin lavalle nousee Aava & Bangin Satu Vainio!
Sadun johdolla syvennytään aiheeseen ja pääset pohtimaan mitä tarpeita sinun yritykselläsi voisi olla, joihin älykkäät ratkaisut voisi olla vastaus.
Viritä vastaanottimet, avaa Teams ja tule kuulolle 25.2. klo 13-15, Tervetuloa!

Ilmoittaudu täältä: https://link.webropolsurveys.com/EventParticipation/EventPublic/dd4996f5-e089-4e0b-bf1f-f8bbcc1775fb?displayId=Fin2201309

Takaisin tapahtumiin