Yhteystiedot

PALTAMON KUNTA
Vaarankyläntie 7
88300 Paltamo
kunnanvirasto (08) 615 5461
paltamon.kunta(at)paltamo.fi
etunimi.sukunimi(at)paltamo.fi

ikoni_paltamo_vaakuna.png Kunnan yhteystiedot

ikoni_paltamo_vaakuna.png Yhteydenottolomake

ikoni_kainuu_vaakuna.gif Kainuun liitto

ikoni_kainuu_vaakuna.gif Kainuun sote

ikoni_kainuu_vaakuna.gif Kainuun palveluhakemisto

ikoni_kainuu_vaakuna.gif Kainuun henkilöhaku

Palaute | Päivähoidon ja esiopetuksen yhteystiedot

Päiväkodit

Kirkonkylän vuoropäiväkoti Männynkäpy

Hoitoa järjestetään ympäri vuorokauden, myös viikonloppuisin. Hoitopaikat ovat
0-6 -vuotiaille. Päiväkoti toimii kahdessa toimipisteessä; Kiekkotie 2:ssa, jossa on
0-5 v ryhmä sekä Korpitien koululla, jossa on esiopetusryhmien osapäivähoito ja koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta.

Kontiomäen vuoropäiväkoti Mesikämmen

Päiväkodissa järjestetään hoitoa maanantaista perjantaihin ympäri vuorokauden, myös viikonloppuisin. Päiväkoti toimii kahdessa toimipisteessä; 0-5 vuotiaiden ryhmät Pihlajatie 5:ssä ja esiopetusikäisten osapäiväinen hoito sekä koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta Kontiomäen koululla Koulutie 3.

 

Tilapäisen hoidon tarve

Päiväkodeista on mahdollisuus ostaa ns. irtopäiviä tilapäiseen hoidon tarpeeseen, jolloin kokopäivämaksu (yli 5h/vrk) on 14 € ja puolipäivämaksu (alle 5h/vrk) 9 €.
Tilapäistä päivähoitoa kysytään suoraan päiväkodeista, minne myös maksu suoritetaan käteisellä. Irtopäiviä on mahdollisuus saada mikäli ryhmässä on tilaa. Jokaisen hoidon tarve on sovittava erikseen päiväkodin kanssa.

Vuorohoito

Vuorohoito on tarkoitettu vuorotyössä käyvien vanhempien lapsille ja sitä tarjotaan lasten hoidon tarpeen mukaan. Vuorohoidossa hoitoajat on ilmoitettava viimeistään hoitoviikkoa edeltävänä keskiviikkona. Vuorohoitoa ei kuitenkaan järjestetä iltaisin, viikonloppuisin tai juhlapyhinä, jos molemmat vanhemmat eivät ole töissä tai hoidon tarve ei johdu opiskelusta. Jos jompikumpi vanhemmista on kotona, lasten hoidon järjestäminen on ensisijaisesti vanhempien tehtävä. Hoitoa järjestetään kuitenkin jos siihen on erityiset syyt.