Asuntokampanja

Asuminen ja ympäristö

Kiehisen kuva


Tuletko töihin Kainuuseen tai etätyöhön Paltamoon?
Saat asua 3 kk ilmaiseksi. 

 

Paltamon kunta ja Kiinteistö Oy Paltamon Kiehinen tarjoavat edullista asumista Kainuussa tai Paltamossa työssä käyville ja maalle etätöihin haluaville henkilöille perheineen. Kun muutat Paltamoon, saat asua kolme kuukautta ilmaiseksi! 

Edellytyksenä on

  • vähintään 6 kk:n määräaikainen vuokrasopimus
  • kotiosoitteen muuttaminen Paltamoon
  • työsuhteen todentaminen vuokrasopimusta tehtäessä

Tutustu kampanjan ehtoihin (alla) ja esitteeseen.

Kampanja-aika on 1.10. - 31.12.2021. Tarjous koskee yksityishenkilöä, jonka kotikunta/asuinpaikka on vuokrasopimuksen tekohetkellä muu kuin Paltamo. Maksuvapaat kolme kuukautta ovat 1., 2 ja 6. kuukausi. Käyttökorvaukset kustantaa vuokralainen itse. 

Tutustu vapaaseen asuntotarjontaamme tästä linkistä ja hae asuntoa täältä.  

Etsitään yhdessä elämäntilanteeseesi sopiva asunto!

Asuntokampanjan kesto on 1.10. – 31.12.2021, jolloin kampanjan ehtojen täyttyessä uusiin vuoksasopimuksiin annetaan kolme maksuvapaata kuukautta puolen vuoden aikana.

Kampanja koskee yksityishenkilöä, jonka kotikunta/asuinpaikka on vuokrasopimuksen tekohetkellä muu kuin Paltamo.

Kuuden kuukauden määräaikainen vuokrasopimus tulee tehdä kampanja-aikana ja sopimuksen alkamispäivä on oltava viimeistään 1.2.2022.

Vuokralainen saa asua kolme kuukautta ilmaiseksi Kiinteistö Oy Paltamon Kiehisen vuokra-asunnossa. Käyttökorvaukset (mm. vesi, autopaikka, sauna ja sähkö) koko ajalta maksaa vuokralainen.

Vakituisen asumisen muuttoilmoitus tulee tehdä vuokrattavaan kohteeseen.

Luottotiedot tarkistetaan.

Kampanjasopimuksen jälkeen vuokrasopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Vuokra-asuntokampanja koskee Paltamon kunnan omistamaa kiinteistöyhtiö Paltamon Kiehistä. Muut vuokrasopimuksen ehdot ovat Kiinteistö Oy Paltamon Kiehisen vuokra-asumisen vakiintuneiden käytäntöjen mukaiset.

Maksuvapaat kuukaudet ovat 1., 2., ja 6. kuukausi.

Mikkonen Raija toimitusjohtaja
Moilanen Marja kiinteistösihteeri