Yhteystiedot

PALTAMON KUNTA
Vaarankyläntie 7
88300 Paltamo
kunnanvirasto (08) 615 5461
paltamon.kunta(at)paltamo.fi
etunimi.sukunimi(at)paltamo.fi

ikoni_paltamo_vaakuna.png Kunnan yhteystiedot

ikoni_paltamo_vaakuna.png Yhteydenottolomake

ikoni_kainuu_vaakuna.gif Kainuun liitto

ikoni_kainuu_vaakuna.gif Kainuun sote

ikoni_kainuu_vaakuna.gif Kainuun palveluhakemisto

ikoni_kainuu_vaakuna.gif Kainuun henkilöhaku

ikoni_kainuu_vaakuna.gif Kainuun järjestöhaku

Palaute

Vesi- ja viemärihuolto

AJANKOHTAISTA

Vesihuoltolaitoksen liittymissopimusten päivittäminen

Paltamon vesihuoltolaitos tarkistaa ja päivittää kaikki vesihuoltolaitokseen liittyneiden liittymis- ja käyttösopimukset.

Mikäli liittymis- ja/tai käyttösopimuksissa on tapahtunut muutoksia, lähetämme kuluttajalle päivitetyn sopimuksen allekirjoitettavaksi.

Lisätietoja voi tiedustella Paltamon kunnan teknisten palveluiden toimistosta, arkisin klo 9.00 - 15.00, rakennusmestari Mervi Kilpeläinen puh. 044 2885 512 tai osastosihteeri Paula Hyttinen puh. 044 7500 255.

» Vesihuoltolaitoksen ja päivystyksen yhteystiedot

Vesi- ja viemärilaitoksen maksut

Kunnan vesi- ja viemärilaitoksen liittymismaksut sekä vesi- ja jätevesimaksut löytyvät Hinnastot ja maksut -sivulta.

Liittymälaskuri

Laskurilla voit arvioida oman rakennuksesi vesi- ja viemäriliittymän kustannukset.

» Kustannusarviolaskuri (Excel) 

Asiakaspalvelu

Palvelemme osoitteessa Vaarankyläntie 7, 88300 Paltamo. Ilmoitamme vedenjakeluun liittyvistä höiriötilanteista Paltamon kunnan verkkosivujen etusivulla Ajankohtaiset -osiossa sekä Paltamon kunnan Facebook -sivuilla.

Vesilaskutus

Laskutuskausi on vuosineljännes. Vuodessa on kolme arviolaskutusta ja yksi tasauslaskutus.

Vesimittareiden lukeminen

Pyydämme asiakkaitamme ilmoittamaan meille vesimittarilukemansa kerran vuodessa. Asiakas saa meiltä postitse vesimittarilukeman ilmoituskortin, missä kerrotaan mihin mennessä lukema on ilmoitettava ja millä eri tavoin sen voi ilmoittaa. Mittarilukeman voi halutessaan ilmoittaa muulloinkin, jos esimerkiksi havaitsee arvioidun lukeman ja todellisen mittarilukeman eron olevan suuri. Vesilaitos lukee vesimittarit 1 - 4 vuoden välein tai tarpeen mukaan.

Omistajanvaihdokset

Omistajanvaihdoksen yhteydessä tarvitsemme uusien omistajien tiedot, jotka voi ilmoittaa omistajanvaihdos -lomakkeella. Vanha omistaja vastaa liittymästä kunnes olemme saaneet uuden omistajan tiedot.

Vuokralainen vesilaskun maksajaksi

Jos vuokralainen halutaan vesilaskun maksajaksi, tehdään käyttösopimus vuokralaisen kanssa. Tällöin tarvitsemme mittarilukeman päivältä, mistä vuokralaisen vastuu alkaa ja kirjallisen suostumuksen kiinteistön omistajalta käyttösopimuksen tekemistä varten. Lomakkeen voit tulostaa tästä. Kun vuokralaisella on oma käyttösopimus vesilaitoksen kanssa, hän vastaa itse vesi- ja jätevesilaskuistaan.

Suoramaksu tai e-lasku

Vesi- ja jätevesilaskun maksamisessa on mahdollisuus käyttää suoramaksu tai e-laskua. Suoramaksu ja e-laskun voit tilata pankissa tai verkkopankissa. Tilaamista varten tarvitset tunnistetiedoksi edellisen laskusi viitenumeron.

Yritysasiakkaille vesilaskut sähköisesti verkkolaskuina

Lähetä tiedot vesilaskuttajalle (paula.hyttinen@paltamo.fi), jossa käy ilmi yrityksen OVT-tunnus, operaattori ja yhteyshenkilön tiedot. Mikäli, operaattorina on pankki, tulee ilmoittaa myös verkkolaskuosoite.

Yhteystiedot

Laskutus, liittymissopimukset, omistajan-/maksajan vaihdokset, kulutuslukemat:
Paula Hyttinen, puh. 044 7500 255, etunimi.sukunimi@paltamo.fi
Mervi Kilpeläinen, puh. 044 2885 512, etunimi.sukunimi@paltamo.fi